Carvaxyl – oslobodite svoj imunitet

Author:

Category:

spot_img

Carvaxyl, Oreganol P73 formula je studijama i nagradama potvrdio svoju efikasnost zaoslobađanje našeg imuno sistema od štetnog dejstva:  virusa, bakterija, gljivica, parazitaslobodnih radikala i drugih štetnih patogena.

Imuni sistem ima vitalnu ulogu u zaštiti našeg organizma od različitih štetnih patogena, klica, bakterija, virusa, gljivica, parazita, slobodnih radikala, teških metala i zračenja koji mogu naškoditi našem zdravlju.

Dok je imunitet dobar, ne razmišljamo o tome kako on radi. Ali kada njegova funkcija počne da slabi, i kada ne možemo da se izborimo od agresivnih klica, onda više pažnje počnemo da posvećujemo našem odbrambenom sistemu.

Dakle, glavna uloga našeg imunog sistema je da nas štitii da se bori protiv patogenih bakterija, virusa,gljivica i parazita. Da ih prepozna, neutrališe i ukloni iz tela kao otpadni produkt.Međutim, šta se dešava ako je naš organizam hronično opterećen patogenim mikrobima?

Zbog neprestanog rada naš imuni sistem postaje preopterećen, rad usporen i otežan. Ceo proces odbrane postaje neefikasan.Postajemo podložni različitim infekcijama.Pa se po nekada čini da ni jedna prehlada igrip, ne mogu da nas zaobiđu.

Tada je vreme da se pobrinete sa svoj imuni sistem. Pored toga što dovoljno pažnje treba posvetiti pravilnijoj ishrani, odabiru kvalitetnih namirnica,odmoru i snu, tu su i određene biljke koje mogu aktivirati imuni sistem da ponovo bude efikasan.

Eterično ulje divljeg origana može biti spasonosno kao prirodni preparat, kada je u pitanju borba protiv različitih patogena.Zaslugu za tako jako antimikrobno dejstvo nosi aktivna supstanca – karvakrol, koja jeglavna komponenta ovog ulja. Pored karvakrola tu je i timol, koji svojim sinergističkim dejstvom pomaže rad aktivne supstance.

Otuda, nije ni čudo da tako dve jake materije mogu da neutrališu preko 40 različitih patogena u našem telu. Efikasnim dejstvom na mikrobe origano ulje ne samo da uklanja različite infekcija iz našeg tela, već olakšava i rad imunog sistema. Kada imunitet nije preopterećen neprekidnom borbom protiv mikroba onda mnogo efikasnije i lakše obavlja svoje važne dužnosti.

Otuda za origano ulje važi da nije samodobra antimikrobna supstanca, već i imunomodulator koji balansira i dovodi u red,rad naših imunih ćelija. Zato, origano ulje možete piti i preventivno, a ne samo kada se razbolite. Zaista je tačna ona čuvena izreka –„Bolje sprečiti nego lečiti“.

Read More

Related Articles