Multimineralni biokompleks za zdravlje vašeg organizma

Author:

Category:

spot_img

Tajno oružje ruske vojske, prirodni anabolik ruskih sportista, biostimulator, adaptogen, nacionalno blago, alkalizuje, regeneriše, revitalizuje, i mnogo toga još. Sve je to objedinjeno u samo jednom preparatu – Gold Pamirski Mumie.

Gold Pamirski Mumie

Gold Pamirski Mumie je prirodna smola koja se skuplja sa teško pristupačnih planinskih predela u oblasti Pamira. Upravo zbog svoje jedinstvenosti i čistoće mumie je tretiran kao nacionalno blago i sve do 90tih godina izvoz Mumie iz Rusije je bio strogo zabranjen.

Mumie sadrži preko 60 elemenata: vitamine (AC,E,B1,B6,B12,P), minerale(Ca, Na, Mg, Fe,Mn Zn i ostale minerale u tragovima) aminokiseline(metionin, prolin, glicin, glutamin, histidin, asparaginska kiselina), fosfolipide, sterole, glikozide, fulvičnu i humičnu kiselinu.

Gold Pamirski Mumie je jedini prirodni organski product prirode u kome se nalaze sve esencijalne aminokiseline kao I svi drugi elementi što je veoma važno jer oni iako su u malim količinama ovako organski spojeni imaju sinergijsko dejstvo

Gold Pamirski Mumie sadrži sve minerale potrebne ljudskom organizmu i to u obliku jona. Fulvična kiselina lako transportuje minerale i druge elemente do ćelija gde normalizuje električan potencijal i regeneriše organizam na ćelijskom nivou.

Takođe, povećava sposobnost izbacivanja otrova i otpada iz organizma. Uspostavljajući balans elektrolita Gold Pamirski Mumie normalizuje kiselo-alkalnu ravnotežu(podiže ph vrednost I alkalizuje organizam), reguliše metabolizam i rezultat je bolja iskorišćenost kiseonika u organizmu.

Gold Pamirski Mumie kao multimineralni biokompleks povećava snagu organizma, čuva energiju i održava životni tonus. Zahvaljujući jakom regenerativnom dejstvu ima pozitivan uticaj na ceo organizam.

Prevashodno ovaj skup minerala održava zdravlje kostiju, hrskavice, zglobova i mišića što je prvi put primećeno kod Ruskih sportista. Naime Ruski komitet za sport je napravio ogroman budžet za istraživanje i primenu multimineralnog kompleksa kao što je Mumie kao prirodnog anabolika za pripremu sportista za Olimpijske igre u Seulu.

Ta ispitivanja su podstakla dalja istraživanja i primenu kod sportista a rezultati su pokazali da povećava snagu i izdržljivost, poboljšava oporavak mišića, kostiju i nerava nakon vežbanja.

Eksperimenti u kojima su učestvovali sportisti pokazuju da Gold Pamirski Mumie za čak 20% povećava njihovu sposobnost da izdrže naporan trening, bez štetnih posledica po organizam. Pored toga, za 25% ubrzava proces oporavka organizma od napornih treninga.

Zahvaljujući ovim ispitivanjima počeo je uspešno da se primenjuje i kod osteroporoze pa se preporučuje ženama koje se nalaze u menopauzi. Mulitimineralni kompleks se koristi i kod najtežih preloma kostiju jer se pokazalo da ubrzava zarastanje preloma za 22%.

Antizapaljenski efekat je veoma važan za sportiste zbog čestih upala mišića i zglobova i na temelju ovog rezultata koristi se sa uspehom i kod drugih zapaljenskih oboljenja kao što je artritis.

Gold Pamirski Mumie se koristi i kod gubitka mentalne funkcije prilikom starenja jer povećava memoriju i koncentraciju. Odlični rezultati su postignuti u lečenju paradentoze .Brojne studije i istraživanja u poslednjih tridesetak godina govore u prilog pozitivnog dejstva Mumie u lečenju bolesti perifernog nervnog sistema – radikulita i neuralgija.

U vidu dopune lečenju, Mumie se odlično pokazao i u terapiji čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu. Kod tromboflebita dubokih vena donjih ekstremiteta koristio se u eksperimentalne svrhe u količini od 0,3 grama jednom dnevno a simptomi oboljenja nestali u potpunosti posle 8 do 10 dana.

Lepi smo kada smo zdravi, a za zdravlje kose, kože i noktiju je neophodno unositi minerale, vitamine, aminokiseline odnosno Gold Pamirski Mumie.

Danas kada smo navikli na veštačku “zdravu” hranu, sintetičke dodatke ishrani nekad je teško razlučiti šta je stvarno zdravo i šta je stvarno prirodno, a šta nije. Multimineralni biokompleks koji se skuplja sa vrhova netaknutih planina je redak i potpuno prirodan.Bas zbog toga što je ovo redak i neobnovljiv resurs postoje mnoge sintetičke verzije Mumie.

Čist Mumie ćete lako prepoznati jer kada se rastvori u vodi, taj rastvor je bez taloga i ostatka. Mumie je i najbolje konzumirati rastvoren u pola čase vode. Tečnost ce biti svetlobraon i malo gorkog ukusa, za organizam izuzetno prijatan.

Read More

Related Articles